Jak si zabalit na pracovní cestu: Frankfurt v září

Mám před sebou týdenní pracovní cestu do Frankfurtu na Mohanem. Jedná se vlastně o pracovní stáž, na které jsem byla už několikrát, a tak vím, že mě nečekají žádné pracovní schůzky ani prezentace, ale celodenní práce v kanceláři. Styl oblékání bych charakterizovala jako business casual - vzhledem k sedavé práci je prvořadé pohodlí v mezích slušného oblečení.

Předpověď počasí je vysloveně letní, ale protože budu celé dny zavřená uvnitř, není to až tak důležité. Budova je klimatizovaná, proto je lepší počítat se sakem nebo halenkou s dlouhým rukávem. Nepředpokládám, že bych si během týdne potřebovala vyprat - pokud si něco ušpiním, budu si muset vystačit s kombinací ostatních kusů oblečení.

Jak si zabalit do Frankfurtu
Všechny koláže jsou vytvořené v aplikaci SmartCloset.

Podotýkám, že džíny a pantofle nejsou určené do práce! Také ještě váhám, jestli si ty pantofle vůbec přibalím. Nejspíš se rozhodnu až těsně před odjezdem podle aktuální předpovědi. Pokud by se počasí mělo zhoršit, nahradím pantofle koženými teniskami.

Čtyři možnosti, jak oblečení nakombinovat:


A ještě oblečení do letadla a na "volný čas" (ovšem nepředpokládám, že ho moc bude...).
Metoda kufřík likvidátor se tentokrát moc nevyužije, protože si s sebou nechci brát nic, co je v posledním tažení a je to na něm znát.  Nicméně tmavomodré mokasíny a vzorovaná košile už začínají pomalu dosluhovat, a tak se zkusím ve Frankfurtu podívat po vhodné náhradě.

Navrch ještě přijde plizovaná sukně, ale jinak to je opravdu všechno oblečení, které budu s sebou mít.


Příště se můžete těšit na pár tipů, co dělat ve Frankfurtu při dlouhém přestupu.

Komentáře

Oblíbené články